All - Scripts - 1
All - Scripts - 2
Desktop - General - 1
20 Maj 2018, 23:02

1 week after introducing, the intimate picture of Jessica Alga with her boyfriend is published

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me të dashurin

XING

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

Xhesika Ndoj është një nga këngëtaret më të komentuara të showbizit, sidomos për jetën private të cilën kohët e fundit e kishte mbajtur sa më shumë larg syrit të publikut.

All - Paragraf - 3
All - Paragraf - 3

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

Mirëpo javën e kaluar Xhesika u dorëzua dhe prezantoi për herë të parë djalin që i ka vjedhur zemrën.

All - Paragraf - 5

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

Këngëtarja dhe ai formojnë një çift shumë simpatik dhe shihen kudo bashkë.

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

All - Paragraf - 8

Xhesika tanimë nuk i kursen fotot me të dashurin duke publikuar shpesh foto me të.

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

Dhe foto e fundit nuk kishte si të mos tërhiqte vëmendje pasi këngëtarja shfaqet në shtrat teksa merr një puthje nga i dashuri.

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

All - Paragraf - 12

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

1 javë pasi e prezantoi, publikohet foto intime e Xhesika Ndojës me

All - ArticleEnd - 1
All - ArticleEnd - 2