11 Gusht 2019, 16:22

'Abandon your gam', Stress is engulfed in the hassle between Unikkatil and Duda

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin mes Unikkatilit dhe Dudës

XING

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

Sherri mes Unikkatilit dhe Dudës ka qenë në qendër të vëmendjes së fundmi dhe gjithçka nisi me koncertin e Unikkatilit në Gjilan, vendlindjen e Dudës. Para koncertit Duda deklaroi se nuk do e lejonte Unikkatilin të performojë në vendlindjen e tij dhe se pa lejen e tij nuk e shkelte dot atë vend.

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

Unikkatili e mbajti koncertin dhe i dha një mesazh Dudës. "Lejen per me knu n'Gjilan le ta shtyn n'both", ka thënë Unikkatili.

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

Duda reagoi dje me një postim në Instagram ku shkruante: "Ska pas GilanGi aty krejt sigurim jon".

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

Ditën e sotme një tjetër reper shumë i suksesshëm, Stresi ka bërë një status me të cilin ka lënë të dyshohet se po i drejtohet Unikkatilit dhe Dudës.

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

"Ni mesazh per ju rrepera boneni ni veper tpakten boll qoni selama kshtu ashtu jo po ti jo po une. **** ta hani pa ra n'tok ju qe boni gam gam", shkruan Stresi.

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin

'Boll bëtë gam gam', Stresi përfshihet në sherrin