13 Maj 2019, 18:28

'Can not you go home?', Besi brings Jensilen like you've never seen

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr Xhensilën ashtu siç kurrë nuk e keni parë

XING

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

Bes Kallaku është një nga personazhet më të ndjekur në rrjete sociale dhe ndër më aktivët. Ditën e sotme mes postimeve të tij kanë tërhequr vëmendjen dy video ku filmon Xhensilën.

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

Xhensila shfaqet në makinë duke ngrënë gliko Përmeti të cilën duket se e ka të preferuarën e saj.

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

"A nuk duron dot deri në shtëpi o zemër?", dëgjohet t'i thotë Besi bashkëshortes ndërsa ajo ja kthen: "Mbarova fare" teksa shijon në maksimum glikon.

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

"Më ka ra pak rond… Ana e errët e Xhensila Myrtezaj, gliko Përmeti", shkruan Besi.

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr

'S'duron dot deri në shtëpi?', Besi e nxjerr