20 Gusht 2018, 00:03

'Defne' is forbidden to go to the beach, the odd reason

'Defne' e ka të ndaluar të shkojë në plazh, ja arsyeja e çuditshme

XING

'Defne' e ka të ndaluar të shkojë në plazh, ja

Aktorja turke Elçin Sangu u bë shumë e famshme në Shqipëri me rolin e saj si "Defne" në serialin shumë të ndjekur "Dashuri me qira" ku luante krah aktorit bukurosh Barësh Arduç. Teksa të gjithë mezi presin të shkojnë në plazh këtë periudhë, Defnes i është ndaluar.

'Defne' e ka të ndaluar të shkojë në plazh, ja

Ka qenë kërkesa e regjisorit që aktorja të mos shkojë në plazh pasi ajo nuk duhet të nxihet. Kjo për shkak se Defne luan rolin e një vampireje në serialin "YaÅŸamayanlar" i cili vazhdon ende xhirimet dhe derisa ato të mbarojnë aktorja nuk mund të bëjë plazh.

'Defne' e ka të ndaluar të shkojë në plazh, ja

'Defne' e ka të ndaluar të shkojë në plazh, ja

'Defne' e ka të ndaluar të shkojë në plazh, ja