17 Gusht 2018, 00:01

'Elifi' becomes a mockery on the Internet: The actress leaves us with the photo shoot

'Elifi' bëhet objekt tallje në internet: Aktorja lë nam me fotoshopin

XING

'Elifi' bëhet objekt tallje në internet: Aktorja lë nam

Hatice Sendil u bë e njohur në Shqipëri me rolin e "Elif" në serialin "Një pjesë e imja". Aktorja 34-vjeçare së fundmi është bërë objekt tallje në internet për shkak të një mashtrimi në një foto. Duke dashur të duket më elegante pak muaj pas lindjes së fëmijës së parë, Hatice ka ndërhyrë me fotoshop në një prej fotove të saj.

'Elifi' bëhet objekt tallje në internet: Aktorja lë nam

Por mesa duket aktorja nuk e ka parë mirë foton para se ta postonte dhe fansat e kanë vënë re menjëherë që prapa saj ishin shtrembëruar edhe parmakët. Fansat filluan ta quanin Haticen amatore në fotoshop dhe sigurisht shumë prej tyre nuk i ka pëlqyer ky "mashtrim" i aktores, ç'ka ka detyruar Haticen ta fshijë foton nga Instagram.

'Elifi' bëhet objekt tallje në internet: Aktorja lë nam