17 Gusht 2019, 11:35

'Expand Your Family Soon', Marsela Çibukaj and Vitmar Basha give the good news

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe Vitmari japin lajmin e bukur

XING

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

Lidhja e dashurisë së Marsela Çibukajt me Vitmar Bashën prej kohësh po komentohet në media e së fundmi u tha se çifti do ta kurorëzojnë dashurinë me një dasmë.

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

Në një intervistë për "Revistawho.com", Marsela dhe Vitmari kanë dhënë edhe lajmin e bukur se kanë në plan në të ardhmen të bëhen me fëmijë.

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

"Ka shumë plane, si për shembull të bëjmë një xhiro gjatë e gjerë botës me ‘Harley’, duke luajtur këngët tona dhe pastaj të zgjerojmë familjen sa më shpejt", është shprehur Vitmari.

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

Ndërsa Marsela tha: "Si çdokush tjetër vjen një moment që ndjen dëshirën për të vënë rrënjët diku…Unë dhe Vitmari jemi rritur jashtë dhe familjet tona i kemi në Itali, prandaj do të na pëlqente ta ndërtonim folezën tonë me të gjithë njerëzit që na duan dhe duam sa më afër saj".

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

Dasmën çifti nuk e kanë menduar ta bëjnë tani afër, por sigurisht që në të ardhmen do ndodhë.

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

"Buzë deti, të rrethuar nga njerëzit që duam fort, prindërit, shoqëria… diçka e thjeshtë, por kuptimplotë dhe me siguri me muzikë shumë të mirë", e përshkroi Marsela dasmën e ëndrrave.

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe

'Të zgjerojmë familjen sa më shpejt', Marsela dhe