21 Maj 2019, 18:13

'God saved me', Reselda Sejdia tells what she has taken to get a picture

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka hequr për të realizuar një foto

XING

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka

E ftuar këtë pasdite në emisionin "Rudina" ishte pedagogia e njohur e arteve, Riselda Sejdia, e cila ka folur për librin e saj të fundit mbi Yoga-n.

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka

Për realizimin e fotove të librit, Riselda zgjodhi të pozonte në Vlorë, në një reliev jo fort të sigurt, ku në fakt tregoi se kishte shpëtuar për pak.

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka

Në njërën prej videove të publikuara në Instagramin e saj, ku tregon prapaskenat e fotove, Riselda shfaqet duke u larguar me shpejtësi nga një masiv ranor që bie nga lart.

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka

Për këtë skenë, ajo ka treguar se për shkak të instiktit ishte larguar menjëherë dhe u shpreh se kishte qenë e shkruar t'a shpëtonte Zoti, pasi megjithëse duket si diçka artistike dhe ndjekësit nuk e kanë kuptuar, në fakt kjo kishte qenë diçka e fri.kshme për Riseldën.

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka

Për më tepër, ndiqni videon e mëposhtme:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka

'Më shpëtoi Zoti', Riselda Sejdia tregon ç'ka