11 Maj 2019, 22:09

'Have you drilled b * that?', The epic question that annoyed Valer

‘A ke shpuar b*thë?’, pyetja epike që vuri në siklet Valerin

XING

‘A ke shpuar b*thë?’, pyetja epike që vuri në siklet

I ftuar mbrëmjen e sotmë në “Xing me Ermalin” është një nga personazhet më të komentuar në media e rrjete sociale prej vitesh, Valer Kolnikaj. Ndonëse njihet si model dhe si ish-banor i “Big Brother”, Valeri është edhe mjek.

‘A ke shpuar b*thë?’, pyetja epike që vuri në siklet

Teksa fliste për profesionin e tij gjatë emisionit, Ermali e pyeti Valerin: “Ke shpuar ndonjë b*thë?”.

‘A ke shpuar b*thë?’, pyetja epike që vuri në siklet

Valeri u vendos në siklet nga kjo pyetje e papritur dhe filloi të qeshte.

“Ke bërë ndonjëherë vaksinë?”, e pyeti sërish Ermali.

‘A ke shpuar b*thë?’, pyetja epike që vuri në siklet

“Pyetje shumë interesante. Proçesi i vaksinimit është një proçes shumë i rëndësishëm për jetën e secilit prej nesh sepse të mbron nga infeksionet”, u shpreh Valeri.

‘A ke shpuar b*thë?’, pyetja epike që vuri në siklet