9 Maj 2019, 23:45

'He asked me to become his wife', your favorite actress gets the proposal for marriage

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e preferuar merr propozimin për martesë

XING

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

Aktorja, filmat e të cilës i mbajmë mend edhe sot e kësaj dite, Hilary Duff ka marrë sot propozimin për martesë nga partneri i saj, këngëtari Matthew Koma. Lajmin e bukur e ka bërë të ditur vetë Hilary me anë të rrjeteve sociale.

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

Aktorja tregon unazën me të cilën Matthew i propozoi dhe shkruan: "Ai më kërkoi të bëhem gruaja e tij".

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

Hilary dhe Matthew janë bashkë që prej vitit 2017. Ata kanë një vajzë e cila erdhi në jetë vitin e kaluar.

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

Aktorja ka edhe një djalë nga martesa e saj e mëparshme.

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e

'Më kërkoi të bëhem gruaja e tij', aktorja juaj e