11 Maj 2019, 23:10

'How is Valer in bed?', Valer's wife warms up

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset bashkëshortja e Valerit

XING

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

Emisionit mbrëmjen e sotme iu bashkua edhe bashkëshortja e Valerit, Madalena e cila është shtatzënë për herë të dytë. Madalena zbuloi shumë për marrëdhënien me Valerin dhe takimin e tyre të parë. Ajo tregoi se Valerin para se ta takonte e njihte nga televizori pasi ai asokohe punonte në tv Kopliku.

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

Ndërsa Valeri tregoi se Madalena nuk ja ka varur shumë gjatë takimit të parë dhe kjo gjë i ka pëlqyer tek ajo pasi ishte ndryshe nga femrat e tjera.

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

Gjatë intervistës, Ermali i bëri Madalenës një pyetje për të cilën të gjithë janë kuriozë: Si është Valeri në shtrat?

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

Madalena u vendos në siklet dhe tha: “Të vazhdoj unë? Nuk i keni mbaruar akoma bisedat? Nëse nuk i keni mbaruar unë vazhdoj iki”.

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset

‘Si është Valeri në shtrat?’, nevrikoset