10 Gusht 2019, 17:34

'How often do you do it at night?', Anna Lika gives the epic answer

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep përgjigjen epike

XING

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

Ana Lika njihet si një ndër personazhet më pa komplekse të ekranit, që i thotë gjërat troç dhe pa doreza. Për këtë shkak aktorja shpesh vihet në qendër të vëmendjes së mediave.

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

Së fundmi Ana ka vendosur t'u përgjigjet pyetjeve të fansave në Instagram, por në mënyrën e saj origjinale, me video e me humor.

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

Një prej fansave e pyet sa herë e bën në një natë dhe Ana i përgjigjet me një video ku fillon numërimi nga 1 deri në 10, duke e shoqëruar përgjigjen me emoji të qeshurash.

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

E pyetur sa herë ka dashuruar në jetën e saj, aktorja është përgjigjur me një këngë nga Artiola Toska e cila këndon: "E para është nëna, e dyta më je ti, të dyja t'mira jini, ju kam si sytë e mi".

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep

'Sa herë e bën në natë?', Ana Lika jep