7 Gusht 2019, 10:52

'I can't stand it,' Estela Wink tells Ori Nebiaj

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy mospëlqimin Ori Nebiajt

XING

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy

Fashion blogerja e njohur Estela Ujka ishte e ftuar dje në "Pushime on top" ku foli për tendencat e rrobabanjove këtë verë e dha disa këshilla për vajzat e gratë.

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy

"Vajzat e reja duhet të zgjedhin rrobabanjo të bardha ose të zeza, jo ngjyra fosforeshente, si vajzat e mia, nuk e duroj dot ngjyrën fosforeshente", u shpreh Estela.

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy

Në këtë moment Ori u drejtua nga kamera dhe duke qeshur tregoi rroba banjot e saj foshoreshente.

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy

"Edhe ti si vajzat e mia që doni të ndriçoni", i tha Estela Orit dhe të dyja e kaluan situatën duke qeshur./Xing.al

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy

'Nuk e duroj dot', Estela Ujka ia thotë në sy