8 Shkurt 2020, 13:33

'I made the breast' / 9 the most stupid things Albanian girls have done to a man

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë për një mashkull

XING

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

Me anë të pyetjes që shtruam në Instagramin e "xing.al", vajzat na treguan gjërat më të çmendura që kanë bërë për një mashkull, që nga bërja e gjoksit e deri tek valiumi për të vënë në gjumë familjen. Lexoni më poshtë rrëfimet e vajzave.

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

"Kam bërë sikur kam qenë e dehur që të bënim seks, por më tha jo se je e dehur dhe s'dua të përfitoj"

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

"Kam ardh në Angli, pas tij e lashë jetën time në Itali, tani jam në Angli pa dokumenta"

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

"I kam larë borxhet e lojës"

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

"U kam dhënë familjarëve valium"

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

"I kam dhuruar një tufë me lule në mes të fakultetit. Ai u vu në siklet"

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

"E kam lyet me nutella edhe e kam lëpirë gjithandej uaa"

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

"Bëja sikur kisha të dashur që ta bëja xheloz, por në fund më tha s'mund të ndërhyj në një lidhje"

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

"U bëra vegjetariane për të. Mirë që u ndamë se vdiqa për të ngrënë"

9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë

"Bëra gjoksin vetëm për t'i rënë në sy"