18 Gusht 2018, 17:18

'I took off stripes at the pool, English tourist denounces Albanian for sexual harassment

'Më hoqi reçipetat në pishinë', turistja angleze denoncon shqiptarin për ngacmim seksual

XING

'Më hoqi reçipetat në pishinë', turistja angleze

Një turiste 21-vjeçare nga Anglia ka denoncuar një shqiptar 31-vjeçar për ngacmim seksual pasi ky i fundit i ka hequr reçipetat, e ka prekur në vende intime dhe ka tentuar të kryejë marrëdhënie seksuale me të kundër dëshirës së saj. Lajmin e bëjnë të ditur mediat lokale në Greqi, ku ngjarja ka ndodhur në ishullin Rodos. 

E reja tha në departamentin e policisë së Rodosit se shqiptarin e kishte njohur në një bar të ishullit. Kur ishin ndodhur në pishinën e barit, 31-vjeçari i kishte hequr reçipetat anglezes dhe kishte nisur ta prekte në zonat intime. Vajza kishte kundërshtuar dhe e ka denoncuar në polici.

Shqiptari është arrestuar dhe ka treguar se nuk kishte qëllim të bënte asgjë pa dëshirën e saj.