19 Gusht 2018, 00:26

'I want ice cream and chocolate too,' Rudina looks like 'Twice mat'

'Dua edhe akullore, edhe çokollatë', ja si duket sot Rudina e 'Dy herë mat'

XING

'Dua edhe akullore, edhe çokollatë', ja si duket sot

Ndonëse nuk e vazhdon më aktrimin, Rudinën tek filmi "Dy herë mat" me siguri të gjithë e mbani mend. Dhe nëse nuk ju kujtohet, por ju risjellim shprehjen që u bë hit nga ky film: "Dua edhe akullore, edhe çokollatë".

'Dua edhe akullore, edhe çokollatë', ja si duket sot

Por si duket "Rudina" pas kaq shumë vitesh? Aktorja Manjola Begolli mbaroi studimet për ekonomik dhe sot është një biznesmene.

'Dua edhe akullore, edhe çokollatë', ja si duket sot

Prej një kohe të gjatë i ka munguar ekranit, por herë pas here Begolli shfaqet në emisione të ndryshme, ku pyetjet mbi kohën kur luante rolin e Rudinës nuk mungojnë.

'Dua edhe akullore, edhe çokollatë', ja si duket sot

'Dua edhe akullore, edhe çokollatë', ja si duket sot