19 Gusht 2019, 23:16

'I want my face in the Albanian flag', Enca reveals the three goals in her life

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin shqiptar

XING

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin

Enca është një ndër artistet më të suksesshme të estradës. Si në projekte muzikore, si në rrjete sociale ajo është shumë aktive.

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin

Ditën e sotme, instastory i saj është mbushur plot nga loja "pyetje-përgjigje", ku Enca po i përgjigjet çdo pyetjeje të bërë nga fansat.

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin

Një ndër fansat e saj, e ka pyetur se cili është qëllimi që ka për dhjetë vitet e ardhshme. Këngëtarja ka thënë tre qëllimet më të mëdha të saja: "Sinqerisht, çdo ditë që kalon kuptoj se qëllimi më i madh në jetë është të jesh e lumtur. Gjithashtu dua të jem në bilionere e suksesshme e cila sapo ka nisur një familje të re dhe dua fytyrën time në flamurin shqiptar."

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin

E padëgjuar më parë: Enca do fytyrën e saj në flamurin