25 Maj 2019, 20:17

'I will never get used to it', Manjola Nallbani is perlot when talking about the girl

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet për vajzën

XING

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet

Pak ditë më parë, këngëtarja shumë e dashur për publikun, Manjolla Nallbani mbajti një koncert recital me titull "Jetë me ju" i cili rezultoi i suksesshëm e një ndër momentet më emocionuse ishte kur ajo i dedikoi një këngë të bijës.

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet

Vajza e madhe e Manjolës, Megi jeton prej vitesh jashtë vendit, fillimisht për të kryer studimet në Vienë e tashmë në Londër ku punon në një kompani të njohur softwer-esh.

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet

"Ne jemi prindër shumë të lidhur me fëmijët dhe largësinë e ndjejmë më shumë. Unë edhe kur shkoj jashtë dhe më thonë 'Akoma nuk je mësuar', unë u them: kurrë nuk kam për tu mësuar, sa të kem jetë nuk do mësohem me këtë gjë. Këtë këngë nuk desha ta këndoj në mes se e dija që sa herë e këndoj kam këtë lloj ndjesie dhe vajzat po ashtu", u shpreh Manjola e përlotur në një intervistë për "Jo vetëm modë".

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet

'Nuk do mësohem kurrë', Manjola Nallbani perlotet kur flet