2 Gusht 2019, 10:46

'I'm unique', Stress openly tells Casey what she's lost after the split

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas ndarjes

XING

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

Kejsi e priti për një kohë të gjatë Stresin teksa ai ndodhej në qeli, por vetëm pak ditë pas daljes çifti i dhanë fund. Lajmi i ndarjes së tyre për një kohë të gjatë është komentuar në media dhe veprimet e dyshjes e kanë vërtetuar.

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

Dje Kejsi u nis për në Kanada, por Stresi as nuk e përcolli. Reperi shkoi për pushime në Vlorë me shoqërinë dhe nga atje ka postuar sot një foto ku tregon muskujt e shkruan se është unik.

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

Ndërkohë Kejsit nuk i shkoi dhe aq mirë udhëtimi pasi ditën e djeshme u bllokua në Frankfurt e nga atje u shpreh: "Fati im i keq s’ka fund".

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas

'Jam unik', Stresi i tregon hapur Kejsit ç'ka humbur pas