31 Gusht 2018, 23:40

'It made me oral sex', the comment introduces the Albanian rapper with the Instagram phenomenon

'Ai kurva ma mori në gojë', komenti fut në sherr reperin shqiptar me fenomenin e Instagramit

XING

'Ai kurva ma mori në gojë', komenti fut në sherr

Reperi i hitit "Mbi re", Bash Buta dhe djaloshi shumë i njohur në Instagram falë videove qesharake, Kas kanë qenë sot në qendër të vëmendjes në rrjete sociale. Gjithçka ka nisur nga një koment i Kas në një postim të Butës. 

'Ai kurva ma mori në gojë', komenti fut në sherr

Ky i fundit e ka fshirë komentin dhe i ka bërë bllok Kasit. Komediani me disa postime në Instastory i ka kërkuar Butës ta zhbllokojë dhe në një video shprehet: "Të paktën ai më njeh, e di kush, mbase ai kurva ma ka marrë në gojë/përgjuar". 

'Ai kurva ma mori në gojë', komenti fut në sherr

Mirëpo kjo fjali e fundit nga Kas nuk kuptohet qartë dhe mediat e kanë komentuar në versionin e parë: "He sucked me". Në një postim tjetër në Instastory Kas sqaron se ka thënë "stalked" (përgjuar), megjithatë vlerësojeni vetë duke e dëgjuar në videon e mëposhtme.

kas from yeniden on Vimeo.