22 Gusht 2019, 14:51

'Kuzey Guney' mother surprises Albanian actor, see what she does for him

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni ç’bën për të

XING

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni

Prej disa ditësh aktorja e njohur turke Semra Dincer, e cila për publikun shqiptar u bë e njohur pas rolit si nëna e Kuzeyt dhe Guneyt në serialin e famshëm në Tv Klan, së fundmi ka qenë me pushime në Kosovë.

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni

Gjatë qëndrimit të saj në Kosovë ajo është takuar me shumë personazhe të njohur me të cilët ka bërë dhe foto. Pak ditë më parë aktorja e famshme u fotografua me Syrhete Behlulin dhe me Vedatin e Stupcave.

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni

Siç duket Semra ka krijuar një opinion mjaft të mirë për Vedatin pasi së fundmi e ka surprizuar atë duke publikuar një foto me të në profilin e saj dhe duke shkruar: “Vedati një aktor i madh”

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni

Nëna e ‘Kuzey Guney’ surprizon aktorin shqiptar, shihni