15 Gusht 2018, 16:49

'My mother had put my head in the water', how were saved 6-year-old twins in Fier

'Nëna ja kishte futur kokën në ujë', si u shpëtuan binjaket 6-vjeçare në Fier

XING

'Nëna ja kishte futur kokën në ujë', si u

Rudina Kishta, 42-vjeçarja pranoi sot në Gjykatën e Fierit se tentoi t'i mbyste vajzat duke u shprehur se do ta bënte pasi janë të sajat. Vajzat binjake 6-vjeçare janë shpëtuar rastësisht nga një kalimtar bën të ditur "Shqiptarja.com". I riu ka parë skenën dhe është afruar për ta ndaluar 42-vjeçaren. Në polici ai ka thënë se ka parë gruan duke ja zhytur kokën në ujë vajzave të mitura dhe shkoi ta ndalonte.

'Nëna ja kishte futur kokën në ujë', si u

Të miturat janë marrë në mbrojtje dhe janë transferuar në një institucion kujdesi në kryeqytet.

42-vjeçarja pranoi edhe që i vuri flakën banesës së bashkëjetuesit duke u shprehur se ai e dhunonte atë dhe vajzat.

"Unë ia kam vënë flakën shtëpisë sepse Ardian Gjika nga Grecallia me të cilin bashkëjetoj prej 6 muaj ka ushtruar dhunë ndaj meje dhe dy vajzave të mitura 6-vjeçare. Kam 6 muaj që jetoj në kushte të vështira dhe bashkëjetuesi ishte i dhunshëm dhe pinte”, ka thënë 42-vjeçarja.

'Nëna ja kishte futur kokën në ujë', si u