9 Gusht 2019, 11:01

'Permission to insult', Unikkatili message to Duda in concert (Video)

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes të koncertit (Video)

XING

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes

Ditën e djeshme Unikkatili mbajti koncert në një diskotekë të Gjilanit i cili është pikërisht vendlindja e reperit Duda. Para koncertit Duda deklaroi se  nuk do e lejonte Unikkatilin të performojë në vendlindjen e tij dhe se pa lejen e tij nuk e shkelte dot atë vend.

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes

Në një tjetër postim Duda i kërkonte vendasve mos ta lejonin Unikkatilin ta shante mes Gjilanit.

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes

Mirëpo pavarësisht këtyre, Unikkatili e ka mbajtur koncertin dje në Gjilan dhe i ka dhënë një mesazh Dudës.

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes

"Lejen per me knu n'Gjilan le ta shtyn n'both", ka thënë Unikkatili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Bloody Alboz (@the_bloody_alboz) on

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes

'Lejen fute n'byth', Unikkatili mesazh Dudës në mes