30 Gusht 2018, 11:07

'Pig's' - Noizy's friend breaks out to Encasa, is the truth of song removal from Youtube

'Derrja'- miku i Noizyt shpërthen ndaj Encës, ja e vërteta e heqjes së këngës nga Youtube

XING

'Derrja'- miku i Noizyt shpërthen ndaj Encës, ja e

Disa ditë më parë u përhap lajmi se pas disa kohësh që nuk flisnin bashkë, Enca mori vendimin e papritur për të fshirë nga Youtube bashkëpunimin e suksesshëm me Noizyn, 'Bow down'.

'Derrja'- miku i Noizyt shpërthen ndaj Encës, ja e

Pas përhapjes së lajmit, miku i ngushtë i Noizyt, Don Vidi, reagoi nëpërmjet një mesazhi të drejtuar faqes 'Joq', ku shpërthen keq kundër Encës dhe tregon të vërtetën e heqjes së materialit nga Youtube.

'Derrja'- miku i Noizyt shpërthen ndaj Encës, ja e

"Këngën e ka hequr Noizy dhe jo derrja. Këtë gjë duhet ta dini vetë. Pse mund ta heqi vetë Enca të vetmen këngë që mund ta këndojë në koncert?"- ka shkruar ai.

'Derrja'- miku i Noizyt shpërthen ndaj Encës, ja e

'Derrja'- miku i Noizyt shpërthen ndaj Encës, ja e