3 Gusht 2019, 00:21

'She is Albanian Rihanna', foreign media write about Beatrix Ramosaj

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë për Beatrix Ramosajn

XING

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

Këngëtarja e njohur dhe shumë e komentuar në media, Beatrix Ramosaj ka marrë vëmendjen e mediave boshnjake të cilat e kanë krahasuar me Rihannën.

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

"Beatrix është një nga këngëtaret më të njohura në Kosovë. Kjo bukuri 25-vjeçare ka jetuar në Hollandë dhe më pas u zhvendos në Shqipëri. Ajo ka fituar disa çmime në kompeticione muzikore dhe i ngjan shumë Rihannës. Beatrix është shumë aktive në rrjete sociale ku poston foto nga pushimet", shkruajnë mediat boshnjake.

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

Lajmet Beatrix i ka publikuar në Instastory dhe i ka falenderuar për krahasimin që i kanë bërë.

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë

'Ajo është Rihanna shqiptare', mediat e huaja shkruajnë