8 Gusht 2019, 14:56

'We've got half an hour to take pictures,' Marin Orhanas shares the special image with his wife

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi në hall gjatë pushimeve

XING

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi

Aktori shumë i dashur për publikun e që na ka bërë të qeshim me batutat e tij e rolet në "Portokalli", Marin Orhanasi prej disa ditësh ka nisur pushimet me bashkëshorten dhe dy djemtë.

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi

Ditën e sotme Marini ka postuar një foto ku shfaqet duke e puthur bashkëshorten dhe e ka shoqëruar me një përshkrim që i ka bërë ndjekësit të qeshin.

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi

Aktori shkruan me humor se kishin gjysmë ore që bënin këtë foto, aq sa kishin harruar ku janë djemtë. 

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi

"Se gushaaaaaa jooooteeeee... nanananina Madalenaaaaa. E beme foton? Ik tani na gjej ku jane cunat se kemi gjys ore per t bere kete foto", shkruan Marini.

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi

'Kemi gjysmë ore që bëjmë foto', Marin Orhanasi