19 Maj 2018, 21:57

'What does not you work anymore like once?', Kejvina loses the parodies of Vlora

‘Çfarë nuk ju punon më si dikur?’, Kejvina vë në siklet Parodistët e Vlorës

XING

‘Çfarë nuk ju punon më si dikur?’, Kejvina vë

Parodistët e Vlorës, Afrimi dhe Agroni janë të ftuar sot në “Xing me Ermalin”, ku me batutat e historitë që kanë treguar i kanë bërë të gjithë të qeshin, por siç dihet pyetja më pikante vjen nga Kejvina e cila i ka vënë në siklet sot të ftuarit.

‘Çfarë nuk ju punon më si dikur?’, Kejvina vë

“Çfarë nuk ju punon më si dikur në shtëpi?”, i pyeti Kejvina Afrimin dhe Agronin të cilët fillimisht u habitën nga pyetja dhe qëndruan pa folur.

‘Çfarë nuk ju punon më si dikur?’, Kejvina vë

Pasi u mendua pak, Agroni u përgjigj: “Grirësja e mishit”.

‘Çfarë nuk ju punon më si dikur?’, Kejvina vë

“Pajisjet elektronike në fakt janë vjetëruar duhet t’i ndërrojmë”, tha Afrimi.

‘Çfarë nuk ju punon më si dikur?’, Kejvina vë

‘Çfarë nuk ju punon më si dikur?’, Kejvina vë

‘Çfarë nuk ju punon më si dikur?’, Kejvina vë

‘Çfarë nuk ju punon më si dikur?’, Kejvina vë