13 Gusht 2018, 21:00

'Where's the chest lost?', Roza Lati has the epic answer for Ana Lika

'Ku të ka humbur gjoksi?', Roza Lati ka përgjigjen epike për Ana Likën

XING

'Ku të ka humbur gjoksi?', Roza Lati ka përgjigjen epike

Roza Lati dhe Ana Lika janë jo vetëm shoqe shumë të mira, por edhe dy vajzat e famshme që njihen për faktin se i thonë gjërat gjithnjë troç. Roza së fundmi i është përgjigjur pyetjeve të fansave dhe një prej tyre e ka pyetur për Ana Likën. "Shoqja jote Ana Lika, nga i ka humbur gjoksi?", e pyet fansi Rozën dhe kjo e fundit nuk ja kursen përgjigjen.

'Ku të ka humbur gjoksi?', Roza Lati ka përgjigjen epike

"I shku gjoksi shnet nga vithet", i përgjigjet Roza duke i shkelur edhe syrin me një emoji. Ana dhe Roza janë aktualisht duke kaluar pushimet bashkë në jug të vendit.

'Ku të ka humbur gjoksi?', Roza Lati ka përgjigjen epike