17 Dhjetor 2019, 21:33

'Xing' Awards: Vote for the best telenovela broadcast in 2019

Çmimet 'Xing': Votoni telenovelën më të mirë të transmetuar gjatë 2019-ës

XING

Çmimet 'Xing': Votoni telenovelën më të

Telenovelat tashmë prej vitesh janë kthyer në të preferuarat e publikut dhe zënë një pjesë të madhe të orarit në kanalet kombëtare. Këtë vit janë transmetuar disa prodhime shumë të njohura turke si "Vrasje të vogla", "Lot në Detin e Zi". Por edhe telenovela braziliane "Një mundësi e dytë" apo izraelite "Fauda". Telenovelën më të mirë të transmetuar gjatë vitit 2019 do ta zgjidhni ju me votat tuaja duke votuar në sondazhin e mëposhtëm.