10 Gusht 2019, 20:59

'You're just a legend in your mind,' Bleona tells Albanian diss VIPs

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

XING

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

Së fundmi ICPM publikoi një raport ku zbulohej se sa ndjekës të rremë kanë të famshmit në profilet e tyre në instagram.

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

Ky lajm ra në sy dhe nga këngetarja Bleona Qereti, e cila përfitoi nga rasti për t’iu thënë diçka vipave shqiptarë. Ajo nuk ka përmendur emra por ka bërë një krahasim ndërmjet ndjekësve të saj në instagram me ndjekësit e tyre.

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

Sipas Bleonës, ndryshe nga fansat e rremë që ato kanë ,fansat e saj janë bio. “VIP-at tonë filluan një lojë me mua, duke më lënë të kuptoj se janë më të famshëm se unë duke qenë se kanë më shumë ndjekës se unë, ndërkohë që kur janë në dreka e darka me mua, apo kur rastisim në aeroporte, ato që vijnë për të bërë foto bëjnë vetëm me mua”, ka shkruar Bleona ne InstaStoryn e saj.

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

Më vonë ajo ka postuar dhe një foto ku sërish shprehet se fansat e saj janë të vërtetë. Po ashtu, në mbishkrimin e fotos ajo ka bërë një diss për të gjithë VIP-at me ndjekës të rremë.

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

“Për të gjithë ‘të famshmit’ me ndjekes të rremë. Për të gjithë ato që janë legjenda vetëm në mendjen e tyre,” ka shkruar këngëtarja.

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës

Bleona nxjerr zbuluar VIP-at shqiptar, çfarë fshihet pas famës