4 Gusht 2019, 20:51

'You're there, you're everywhere, I miss you', Ardit Gjebrea will make you cry with your dedication to Mom

'Je aty, je kudo', Ardit Gjebrea do t'ju bëjë të lotoni me dedikimin për mamanë

XING

'Je aty, je kudo', Ardit Gjebrea do t'ju bëjë të

Moderatori shumë i dashur për publikun, Ardit Gjebrea ka bërë një postim vërtet emocionus në Instagram duke kujtuar nënën e tij. Gjebrea shprehet se shtëpia nuk është njësoj dhe mungesa e saj ndihet shumë.

'Je aty, je kudo', Ardit Gjebrea do t'ju bëjë të

"Sa shpejt iku 1 vit mam, sa gjëra kanë ndodhur e po ndodhin mam, a qesh ti me to? A mërzitesh ti? A nuk më tregon pak se çfarë bëhet aty ku jeton ti? A takohen me njëri tjetrin ata që nuk janë më dhe a qeshin me të kotat e zenkave, apo janë penduar për mëkatet që kanë lënë mbi tokë dhe do donin t'i çbënin? 

Kur ike ti mua m'u shembbota, shtëpia nuk është njësoj. Nuk ka ditë që kur dal nga shtëpia kthej kokën aty, tek koridori ku ti më thua: mirupafshim dhe më puth me dorë dhe çdo ditë unë aty të kam, duke ma bekuar ditën. Je aty mam, je kudo, çdo ditë... dhe prapë më mungon, sa shumë më mungon...", shkruan Gjebrea.

'Je aty, je kudo', Ardit Gjebrea do t'ju bëjë të

'Je aty, je kudo', Ardit Gjebrea do t'ju bëjë të

'Je aty, je kudo', Ardit Gjebrea do t'ju bëjë të

'Je aty, je kudo', Ardit Gjebrea do t'ju bëjë të

'Je aty, je kudo', Ardit Gjebrea do t'ju bëjë të