3 Qershor 2023, 19:21

50 people in Bulqiza end up in the hospital, it is suspected that they were poisoned by drinking water

50 persona në Bulqizë përfundojnë në spital, dyshohet se janë helmuar nga uji i pijshëm

XING

50 persona në Bulqizë përfundojnë në spital, dyshohet

50 persona nga fshati Gjoricë janë paraqitur në spitalin e Bulqizës me dhimbje barku dhe të vjella. Pas marrjes së ndihmës shëndetësore janë larguar për në banesat e tyre.

Dyshohet nga uji i pijshëm. Ndërkohë, janë bërë analizat e ujit nga NJVKSH Dibër, dhe pritet për t’u saktësuar nëse uji është i kontaminuar.

Burimi: Abc News