29 Gusht 2018, 12:27

875 Albanian passengers are involved in the flames, fire explodes on the Greek ferry

875 pasagjerë e shqiptarë përfshihen nga flakët, shpërthen zjarri në tragetin grek

XING

875 pasagjerë e shqiptarë përfshihen nga flakët,

Gjatë mesnatës, trageti grek "Elefterios Venizelos", i nisur nga Pireu për në Kretë u përfshi nga flakët. Me të udhëtonin 875 pasagjerë, mes tyre edhe shqiptarë.

875 pasagjerë e shqiptarë përfshihen nga flakët,

Trageti mundi të shkonte deri në Portin e Pireut, ku u në i mundur evakuimi i pasagjerëve, 80 kamionëve dhe 152 automjeteve private. Nga informacionet paraprake mësohet se nuk ka pasur asnjë të lënduar. 

875 pasagjerë e shqiptarë përfshihen nga flakët,

Shkak i zjarrit mësohet të ketë qenë një shpërthim në garazhin e tragetit e më pas flakët janë përhapur kudo. Pritet të nisen hetimet për zbardhjen e situatës.

875 pasagjerë e shqiptarë përfshihen nga flakët,

875 pasagjerë e shqiptarë përfshihen nga flakët,

875 pasagjerë e shqiptarë përfshihen nga flakët,