19 Gusht 2018, 20:38

A few days before baby's birth, the luxury home of Adelina Tahiri is filled with super gifts (Sights)

Pak ditë para lindjes, shtëpia luksoze e Adelina Tahirit mbushet me super dhurata (Pamjet)

XING

Pak ditë para lindjes, shtëpia luksoze e Adelina Tahirit mbushet me

Këngëtarja e shumë komentuar për martesën me avokatin maqedonas Serjoza Markov, Adelina Tahiri është në fund të pritjes së ëmbël dhe këtë muaj, ajo do të sjellë në jetë vogëlushin. Ditën e djeshme Adelina organizoi festën "baby shower" në të cilën zbuloi se djalin do ta quajë Jon.

Pak ditë para lindjes, shtëpia luksoze e Adelina Tahirit mbushet me

Sot këngëtarja ka filmuar dhomën e vogëlushit dhe dhuratat që i kanë sjellë të afërmit e miqtë e ftuar në "baby shower".

Pak ditë para lindjes, shtëpia luksoze e Adelina Tahirit mbushet me

Tullumbaca, buqeta me lule, kartona me dhurata, arusha shihen të kenë mbushur dhomën e vogëlushit Jon.

Pak ditë para lindjes, shtëpia luksoze e Adelina Tahirit mbushet me

Pak ditë para lindjes, shtëpia luksoze e Adelina Tahirit mbushet me