6 Gusht 2019, 19:45

A Picasso in the family, Fjolla Morina discovers the talent of her four-year-old daughter

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës së saj katër vjeçe

XING

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Këngëtarja Fjolla Morina,e cila së fundmi ka qenë shumë e përfolur në media për shkak të dukjevë te saj dhe projektit të ri muzikor,është nëne e dy vajzave, Lediana dhe Alayah.

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Teksa vajza e madhe, Lediana preferon të qëndrojë larg kamerave,fotove e videove, Alayahn e shohim shpesh në InstaStoryn e këngëtares.

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Edhe këtë pasdite këngëtarja Morina ka ndarë me ndjekësit e saj talentin e së voglës Alayah.Në një bllok shihen piktura të ndryshme të vizatuara nga vetë ajo dhe Fjolla me anë të një videoje i ka publikuar në InstaStory. Alayah ka zgjedhur të vizatojë personazhe vizatimore,Pizën në Itali,një top , një mace,një shtëpi,si dhe ka shkruar emrin e të ëmës .“Vajza ime e talentuar” ka shkruar Fjolla duke u shfaqur si një nënë krenare për të bijën,pikturat e së cilës janë mjaft të lezetshme.Kujtojmë se Alayah është vetëm katër vjeç.

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës

Një Picasso në familje, Fjolla Morina zbulon talentin e vajzës