23 Janar 2022, 12:03

A year after the birth of the son, the famous couple end the relationship

Një vit pas lindjes së djalit, çifti i njohur i japin fund lidhjes

XING

Një vit pas lindjes së djalit, çifti i njohur i japin fund

Çifti i njohur i Showbizit, Emma Roberts dhe Garret Hedlund i kanë dhënë fund lidhjes pas gati 3 vitesh së bashku.

Një vit pas lindjes së djalit, çifti i njohur i japin fund

Lajmi i ndarjes së dyshes është bërë i ditur nga “ET”. “Marrëdhënia e tyre ka qenë e vështirë për një kohë të gjatë dhe situata është vërtet e trishtuar e kritike tani”, kanë thënë burime pranë tyre.

Një vit pas lindjes së djalit, çifti i njohur i japin fund

Kujtojmë se Emma dhe Garret janë prindër të një djali, Rhodes, i cili erdhi në jetë në dhjetor të vitit 2020.

Një vit pas lindjes së djalit, çifti i njohur i japin fund

Një vit pas lindjes së djalit, çifti i njohur i japin fund

Një vit pas lindjes së djalit, çifti i njohur i japin fund