2 Janar 2022, 20:43

According to Antonella, this resident deserves the victory of Big Brother VIP

Sipas Antonelës, ky banor meriton fitoren e Big Brother VIP

XING

Sipas Antonelës, ky banor meriton fitoren e Big Brother VIP

Antonela Berisha ishte sot në një lidhje direkte për emisionin “Big Brother VIP Fan Club”. Ajo rrëfeu eksperiencën e saj në këtë reality show, e mes të tjerash tregoi se kush e meriton fitoren. 

Sipas Antonelës, ky banor meriton fitoren e Big Brother VIP

Antonela u shpreh se sipas saj, në finale do të shkojnë Donaldi, Iliri, Einxhel dhe Arjola, ndërsa fitoren e meriton Donaldi. Ajo tha se aktori i duket më reali ndër të gjithë.

Sipas Antonelës, ky banor meriton fitoren e Big Brother VIP

“Do të doja shumë që në finale të ishte Sabiani. Në finale do jenë Iliri, Donaldi, Arjola dhe Einxhel. Do doja që ta fitonte Donaldi se publiku e ka parë në shumë dimensione. Mendoj që e meriton ai se është më reali nga të gjithë ata", deklaroi Antonela. 

Sipas Antonelës, ky banor meriton fitoren e Big Brother VIP

Sipas Antonelës, ky banor meriton fitoren e Big Brother VIP

Sipas Antonelës, ky banor meriton fitoren e Big Brother VIP

Sipas Antonelës, ky banor meriton fitoren e Big Brother VIP