9 Janar 2022, 13:59

According to Sarah, this resident will win 'Big Brother VIP'

Sipas Sarës, ky banor do të fitojë 'Big Brother VIP'

XING

Sipas Sarës, ky banor do të fitojë 'Big Brother VIP'

Sara ishte sot e ftuar në “Big Brother Fan Club”, ku foli për herë të parë pas daljes nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Sipas Sarës, ky banor do të fitojë 'Big Brother VIP'

Gjatë intervistës me moderatoren Dojna Mema, ajo tregoi se kush do ta fitojë garën sipas saj. Blogerja mendon se fituesi i “Big Brother VIP” do jetë Donaldi, për të cilin tha se ka qenë miku i saj më i mirë brenda shtëpisë.

Sipas Sarës, ky banor do të fitojë 'Big Brother VIP'

“Do të doja që garën ta fitojë Donaldi ose Beniada; mendoj që do ta fitojë Donaldi. Ai ka qenë miku im më i mirë brenda shtëpisë dhe më ka mbështetur gjithmonë, ndaj tani do të jem unë mbështetja e tij kryesore, krahas familjes së tij", u shpreh Sara.

Sipas Sarës, ky banor do të fitojë 'Big Brother VIP'

Sipas Sarës, ky banor do të fitojë 'Big Brother VIP'

Sipas Sarës, ky banor do të fitojë 'Big Brother VIP'

Sipas Sarës, ky banor do të fitojë 'Big Brother VIP'