26 Gusht 2018, 17:49

Acting and Albania for the US, you will not believe what BB2's Bjord do

La aktrimin dhe Shqipërinë për SHBA-në, nuk do ta besoni çfarë pune bën atje Bjordi i BB2

XING

La aktrimin dhe Shqipërinë për SHBA-në, nuk do ta besoni

Të gjithë e mbani mend ish-konkurentin e famshëm të "Big Brother Albania 2", Bjordi Mezini, i cili që pas përfundimit të aventurës së tij në reality show u bë shumë i njohur për publikun dhe ju përkushtua punës si aktor dhe regjisor.

La aktrimin dhe Shqipërinë për SHBA-në, nuk do ta besoni

Bjordi këto vite ka qenë shumë aktiv në kinematografi dhe ka luajtur në serialin e njohur “Kokrrat” , por ka qenë dhe regjisor i disa prodhimeve të tjera.

La aktrimin dhe Shqipërinë për SHBA-në, nuk do ta besoni

Mirëpo prej kohësh ai është larguar në SHBA së bashku me të dashurën e tij. Së fundmi, ai i është përgjigjur pyetjeve të fansave në Instastory, duke zbuluar se ç'bën me jetën e re.

La aktrimin dhe Shqipërinë për SHBA-në, nuk do ta besoni

“Me se po merresh tani?”, e pyesin fansat.

‘Momentalisht po punoj në një lokal”, ka treguar Bjordi  duke treguar se ka ndërmend të qëndrojë andej për gjithmonë.

La aktrimin dhe Shqipërinë për SHBA-në, nuk do ta besoni