4 Prill 2022, 15:42

Adelina Tahiri found her birthday in Monte Carlo with a super gift from her husband

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super dhuratë nga bashkëshorti

XING

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Këngëtarja Adelina Tahiri sot feston ditëlindjen dhe mbush plot 30 pranvera. Kjo ditëlindje e ka gjetur Adelinën në Monte Carlo, me bashkëshortin e saj Serjoza Markov.

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Pas darkës në restorant luksoz, Markov është kujdesur ta bëjë të lumtur Adelinën duke i bërë dhuratën e ëndrrave.

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Bëhet fjalë për një çantë të markës “Hermes” që është goxha e kushtueshme. "Urime ditëlindja e 30 për mua. Çanta ime e ëndrrave më në fund është këtu, faleminderit zemër", shkruan Adelina krah fotos. 

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super

Adelina Tahirin e gjeti ditëlindja në Monte Carlo me një super