13 Gusht 2019, 18:25

Admitted to 'Victoria's Secret', the transgender model talks to look after the big event

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore flet për herë të parë

XING

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore

Lajmi se modelja transgjinore Valentina Sampaio u bë pjesë e ëngjëjve të “Victoria’s Secret” u kthye në një ngjarje vërtetë të bujshme.

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore

Akoma më shumë filloi të përflitej në momentin kur drejtori i marketingut të kompanisë, Ed Razek, dha dorëheqjen ngaqë ishte kundër modeleve transgjinore.

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore

Kritikat nga ana e drejtorit të marketingut, sipas të cilit shfaqja është një fantazi ku modelja Valentina Sampaio nuk mund të marrë pjesë, nuk janë të vetmet. Modelja ka rënë pre e kritikave nga më të ndryshmet por që nuk e kanë penguar të vazhdojë më tutje.

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore

Së fundmi ajo ka dhënë një deklaratë për revistën “Elle” ku shprehet se është e lumtur të përfaqësojë komunitetin e transgjinorëve në “Victoria’s Secret”. “Kjo përfaqëson një fitore për shoqërinë, jo vetëm për komunitetin e transgjinorëve, por për të gjithë ata që janë ende të papërfaqësuar në fushën e modës.Po jetojmë një moment të veçantë, një evolucion dhe e gjithë kjo është shumë pozitive. Markat më në fund po kuptojnë rëndësinë e diversitetit.  Ky është një moment shumë i rëndësishëm jo vetëm për mua, po për komunitetin tim dhe më tej,” është shprehur modelja.

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore

U pranua në ‘Victoria’s Secret’, modelja transgjinore