19 Maj 2018, 23:12

Adrola and Jessica become dust on Xing with Ermal, see what the moderator works for

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni ç'i punojnë moderatorit

XING

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni

E ftuar sot në “Xing me Ermalin” ishte modelja e shumë komentuar, Xhesika Berberi e cila tregoi shumë të pathëna gjatë intervistës e shuajti thashethemet që kanë qarkulluar se ajo dhe Adrola nuk flasin me njëra-tjetrën.

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni

Kjo e fundit i surprizoi të gjithë duke u shfaqur në fund të emisionit për t’iu bashkuar Xhesikës dhe Ermalit në lojën me ujë.

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni

Sipas rregullit të lojës atij që i qëllon letra më e vogël laget me ujë nga dy të tjerët. Fillimisht Ermali ishte me fat dhe më së shumti u bënë qull dy vajzat.

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni

Por nga fundi i lojës Adrola dhe Xhesika morën të gjitha gotat e mbetura me ujë dhe ja hodhën Ermalit duke shkaktuar shumë të qeshura.

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni

Adrola dhe Xhesika bëhen qull në Xing me Ermalin, shihni