21 Gusht 2019, 18:14

After 5 years of distance communication, Afrona reveals the secret of how she managed to keep her connection with Blair

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë lidhjen e saj me Bleron

XING

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

Blero dhe Afrona po presin me padurim 21 shtatorin, pasi në këtë ditë të shënuar çifti do kurorëzojë në martesë dashurinë e tyre disa vjeçare. Gjatë këtyre viteve, Blero dhe Afrona nuk e kanë pasur të lehtë sepse për 5 vite lidhja e tyre ka qenë në distancë.

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

"Sigurisht që ka pasur momente kur, ndoshta edhe për shkak të largërsisë, jemi grindur. Ka pasur raste edhe për gjëra të vogla, ashtu si shumica e çifteve", u shpreh Afrona në një intervistë për "Revista Class".

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

Modelja tregoi se ka bërë sakrificën më të madhe për dashurinë e saj ndaj Bleros duke e mbajtur lidhjen e tyre 5 vjet në distancë.

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

"Sakrifica më e madhe është që kemi mbajtur 5 vite lidhjen në distancë. Nuk mund ta përballojë çdo çift këtë gjë", u shpreh Afrona.

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

E pyetur se cili është më xheloz, modelja u përgjigj: "Të dy jemi xhelozë, vetëm se unë e tregoj më shumë, ndërsa ai ka mënyrën e vet shumë diskrete. Mendoj që kjo ka të bëjë më shumë me lidhjen tonë në distancë, sepse gjithçka është ndryshe kur je larg partnerit".

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë

5 vite në distancë, Afrona zbulon sekretin si arriti ta mbajë