14 Gusht 2019, 20:24

After giving 'Farewell' to the music, the renowned Albanian artist makes the next move

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën veprimin drastik

XING

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën

Disa ditë më parë, Dj Vicky, që për vite me rradhë ka qenë pjesë e “Threedots” dhe është shfaqur në krah të artistëve të njohur si Flori Mumajesi, Bruno apo Klajdi Haruni, bëri te ditur lajmin se po hiqte dorë nga muzika.

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën

Për shkak të tranformimit që ndodh nga dita në ditë në industrinë e muzikës, Dj Vicky kishte filluar të ndihej i lodhur shpirtërisht.  Për këtë arsye ai mori vendimin drastik për t’u shkëputur nga muzika.  Ai madje u shpreh se ishte i rrethuar  nga njerëz të paaftë që marrnin përsipër gjithçka dhe s’bënin asgjë.

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën

Pas këtij vendimi, Dj Vicky ka bërë lëvizjen e rradhës. Ai ka vendosur të fshijë të shkuarën, ose le të themi është përpjekur. Postimet e tij në profilin e instagramit janë zeruar dhe kjo për arsyen se Dj i njohur ka vendosur të lërë pas të kaluarën dhe të hapë një kapitull të ri.

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën

Pasi i dha ‘Lamtumirën’ muzikës, Dj Vicky bën