2 Gusht 2018, 11:42

After giving birth to Ajka, Besi buys Genshila's gift that every woman wants

Pas lindjes së Ajkës, Besi i blen Xhensilës dhuratën që çdo grua do dëshironte

XING

Pas lindjes së Ajkës, Besi i blen Xhensilës dhuratën që

Pak javë më parë aktori Bes Kallaku dhe këngëtarja Xhensila Myrtezaj u bënë prindër të një vajze, të cilën ata e pagëzuan me ermin e veçantë Ajka. Siç treguan dhe ata emri i saj kishte shumë kuptim pasi ajo është Ajka e jetës për ta.

Pas lindjes së Ajkës, Besi i blen Xhensilës dhuratën që

Mirëpo pas ardhjes në jetë të vogëlushes, Besi ka menduar që t’i dhurojë Xhensilës një dhuratë shumë domethënëse.  Aktori është fotografuar në një argjendari duke blerë dhuratën e veçantë për këngëtaren.

Pas lindjes së Ajkës, Besi i blen Xhensilës dhuratën që

Ai i ka menduar që të marrë për të një varëse floriri që mbanë sipër emrin e Ajkës, një dhuratë shumë speciale kjo për Xhensilën.

Pas lindjes së Ajkës, Besi i blen Xhensilës dhuratën që