5 Korrik 2023, 16:03

After he didn't even invite him to his birthday, with today's action the friendship between Don John and Butrinti is completely broken

Pasi nuk e ftoi as në ditëlindje, me veprimin e sotëm kriset tamam miqësia e Don Xhonit dhe Butrintit

XING

Pasi nuk e ftoi as në ditëlindje, me veprimin e sotëm kriset

Dy ditë më parë, Butrint Imeri festoi ditëlindjen. Këtë ditë ai e priti në një festë private luksoze në Shqipëri krah shumë fytyrave publike. Por ajo që mori vëmendje ishte mungesa e mikut të tij Don Xhonit, që e konsideronte vëlla.

Reperi nuk u pa askund dhe për më tepër as nuk e uroi në rrjete sociale.  Ndjekësit ngritën pikëpyetje për arsyet përse mungoi Don Xhoni në festë dhe pse mungoi një urim në rrjete sociale. 

Dyshimet që ka ndodhur diçka mes tyre janë shtuar më tepër tani me veprimin e fundit. Dy këngëtarët hoqën njëri – tjetrin nga lista e ndjekësve në Instagram duke vërtetuar kështu krisjen e miqësisë.

Pasi nuk e ftoi as në ditëlindje, me veprimin e sotëm kriset