28 Gusht 2018, 13:58

After his father, Ronaldo's son also signed a contract with Juventus

Pas të atit, edhe i biri i Ronaldos nënshkruan kontratë me Juventusin

XING

Pas të atit, edhe i biri i Ronaldos nënshkruan kontratë me

Një muaj më parë, futbollisti i famshëm Cristiano Ronaldo u tranferua tek skuadra e Juventusit, lëvizje që bëri bujë të madhe. 

Pas të atit, edhe i biri i Ronaldos nënshkruan kontratë me

Pas marrëveshjes për 100 milionë euro, futbollisti nuk është mjaftuar me kaq dhe ka regjistruar edhe të birin në skuadër.

Pas të atit, edhe i biri i Ronaldos nënshkruan kontratë me

Ronaldo Junior ka nënshkruar një kontratë me Juventusin për tu stërvitur në skadrën e grupmoshave U-0 në Vinovo. Me siguri edhe i biri do të ecë në gjurmët e të atit, pasi që tani i ka treguar aftësitë e tij të mira në futboll.

Pas të atit, edhe i biri i Ronaldos nënshkruan kontratë me