6 Qershor 2023, 13:13

After Klea and Elgit, another wedding is on the horizon

Pas Kleas dhe Elgitit, tjetër dasmë në horizont

XING

Pas Kleas dhe Elgitit, tjetër dasmë në horizont

Pas dasmës së Kleas dhe Elgitit, kemi edhe Arbanën dhe Eduartin të cilët së shpejti do të kurorëzohen në Itali. Por dasmën duket se po e mendojnë edhe Venera e Lindi.

Pas Kleas dhe Elgitit, tjetër dasmë në horizont

Ata kanë qenë të ftuar në dasmën e Kleas dhe Elgitit, ku si duket iu ka lindur dëshira për një ceremoni të tyren.

“Po ne kur?”, shkruan Venera krahas një fotoje me Lindin.

Pas Kleas dhe Elgitit, tjetër dasmë në horizont