25 Maj 2019, 18:24

After making public the link to Faith, Jonida Vokshi gives the good news

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

XING

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Një javë më parë e ftuar në "Xing me Ermalin", Jonida Vokshi bëri për herë të parë publike lidhjen me aktorin dhe producentin nga Kosova, Besnik Krapi dhe dha ekskluzivisht lajmin se së shpejti ata do të martohen.

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Pas lidhjes me Besnikun, Jonida udhëton shpesh nga Tirana në Prishtinë, mirëpo së fundmi arsyeja nuk ka qenë vetëm Besniku, por edhe për punë.

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Jonida ka bërë të ditur me një postim në Instagram lajmin se sivjet është moderatorja e festivalit PriFest.

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Jonida shprehet e lumtur që dë moderojë për herën e tretë PriFest-in’ dhe festivali do të mbahet mes datave 16-22 Korrik.

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur

Pasi zbuloi planet për martesë, Jonida Vokshi jep lajmin e bukur