7 Gusht 2019, 09:54

After separating from Stress, Casey talks about the difficult period she is going through

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë që po kalon

XING

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

Prej kohësh po qarkullojnë lajme se çifti shumë i komentuar në media, Stresi e Keisi janë ndarë. Stresi i mohoi këto thashetheme, por veprimet e Keisit i shtuan edhe më shumë dyshimet për ndarje. Bukuroshja brune e hoqi mbiemrin e Stresit, fshiu fotot me të, ndaloi së ndjekuri reperin në Instagram dhe u largua në Kanada.

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

Nga atje sot Keisi ka postuar disa statuse me të cilat lë të kuptohet se po kalon një periudhë të vështirë pas ndarjes.

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

"Gjërat do të bëhen më mirë! Mund të ketë stuhi tani, por nuk mund të bjerë shi përgjithmonë", shkruahet në postimin e Keisit.

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

Në një postim tjetër shkruhet: "Beso që jeta po të jep ekzaktëshit atë për të cilën ke nevojë".

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

Keisi më pas i është përgjigjur pyetjeve të fansave, por jo atyre lidhur me Stresin. Ajo shprehet se ka në plan të udhëtojë dhe kërkon vetëm shëndet e lumturi për njerëzit e saj të dashur.

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë

Pas ndarjes nga Stresi, Keisi flet për periudhën e vështirë