3 Prill 2022, 23:15

After Snow, Donald dedicates songs to Beatrix and made them all mess

Pas Borës, Donaldi i dedikon këngë Beatrixës dhe i bëri të gjithë lëmsh

XING

Pas Borës, Donaldi i dedikon këngë Beatrixës dhe i bëri

Donaldi i është futur seriozisht muzikës pas daljes nga "Big Brother VIP" dhe menjëherë mori vëmendjen me këngën "Nuk je", që dukej qartë dedikim ndaj Borës.

Pas Borës, Donaldi i dedikon këngë Beatrixës dhe i bëri

Mirëpo së shpejti Donaldi do publikojë dhe një këngë tjetër dhe duket se kësaj rradhe i dedikohet Trixës. 

Pas Borës, Donaldi i dedikon këngë Beatrixës dhe i bëri

Ai ka publikuar një fragment ku dëgjohet që përdor frazën “anormale”, të cilën shpeshherë ja ka thënë Beatrixit brenda shtëpisë.

Pas Borës, Donaldi i dedikon këngë Beatrixës dhe i bëri

Pas Borës, Donaldi i dedikon këngë Beatrixës dhe i bëri

Pas Borës, Donaldi i dedikon këngë Beatrixës dhe i bëri